تبلیغات
ته دیگ طلایی - کدو حلوایی ترش و شیرین

سلام


خوراک کدوحلوایی امروز بیشتر به عنوان دسر استفاده می شه.خیلی نمی شه به عنوان غذای اصلی روش حساب کرد.اما به نظرم خوشمزه اس.یکبار امتحان کنید


موادلازم:

پیاز کوچک-1 عدد

کدو حلوایی خرد شده- 20 تکه

آبغوره- نصف لیوان

شکر- 5 قاشق غذاخوری

آلو- 20 عدد

دارچین و هل- به اندازه لازم


طرز تهیه:

ابتدا کدو حلوایی رو به اندازه های کوچک تکه می کنیم و با مقداری دارچین می گذاریم تو روغن کمی سرخ بشه.



کمی که سرخ شده، پیاز های ریز شده رو که سرخ کردیم اضافه می کنیم و یا مثل تصویر پایین می گذاریم وسط ماهیتابه سرخ بشه.حدود سه لیوان آب اضافه می کنیم تا بپزه.باید مراقب بودکه کدو ها شکل اصلی اش رو در حین پخت از دست نده.



زمانیکه کد و پخت، شکر+ هل+ آبغوره+ آلو را در نهایت اضافه می کنیم و با شعله خیلی کم اجازه می دیم مزه ها با هم ترکیب بشن و بعد از پنج دقیقه از روی شعله بر می داریم.


+

اینم نتیجه اش.



نکته: برای دسر مناسب هست و به صورت گرم خورده می شه.میزان شکر و آلو بستگی به ذائقه خودتون داره با کم و زیاد شدن آنها می توانید این غذا را  ترش تر و یا شیرین تر کنید. 






طبقه بندی: خوراک ها،

[ دوشنبه 17 دی 1397 ] [ 01:25 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه