تبلیغات
ته دیگ طلایی - کاسرول مرغ

سلام دوستان

یک غذای ساده و خوشمزه


http://s7.picofile.com/file/8245610192/IMG_4853.JPG

مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده دو عدد

سس مایونز- دو لیوان دسته دار

پنیر پیتزا-یک لیوان دسته دار (اگرچه اگه بیشتر بریزید، خوشمزه تر خواهد شد)

پیاز بزرگ یک عدد

گردو خرد شده- یک لیوان دسته دار

آبلیمو-دو قاشق غذاخوری

چیپس خلال- به میزان لازم

نمک،فلفل،زعفران، زردچوبه- به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1.سینه مرغ را با یک پیاز کوچک و کمی زعفران و زردچوبه می گذاریم بپزد.وقتی پخت و سرد شد، تکه تکه می کنیم (ریش نمی کنیم.چون وقتی با مواد دیگه ترکیب می شه دیگه خیلی له می شه و به نظرم تکه تکه باشه بهتره).


2.یک پیاز بزرگ را رنده می کنیم+ سس مایونز+ پنیر پیتزا+ گردو خرد شده+ نمک و فلفل+ آبلیمو را با هم مخلوط می کنیم و در ظرفی که کف آن را کمی چرب کرده ایم و  قرار است در فر بگذاریم می ریزیم.


مرغ و پیاز رنده شده:

http://s7.picofile.com/file/8245610392/IMG_4842.JPG

سس مایونز و گردو و نمک و فلفل اضافه می شه:

http://s6.picofile.com/file/8245610550/IMG_4843.JPG

و در اخر هم پنیر پیتزا:

http://s6.picofile.com/file/8245610692/IMG_4846.JPG


3.روی مواد را صاف می کنیم .سپس چیپس خلال را روی آن می ریزیم و در فر داغ با دمای 180 به مدت سه ربع  قرار می دهیم.البته بسته به دمای فر ممکن است این زمان کم یا زیاد باشد.چون مرغ پخته است، بنابراین تا حدی که پنیر پیتزا باز شود در فر می ماند


http://s6.picofile.com/file/8245611084/IMG_4848.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8245611276/IMG_4852.JPG


این غذا معمولا داغ سرو می شود.اما به نظرم سرد هم خوشمزه است.

این حجم مواد به عنوان غذای اصلی+ نان باگت، کاملا برای شش نفر کافی است.البته در کنار یک سوپ خوشمزه







طبقه بندی: خوراک ها،

[ شنبه 14 فروردین 1395 ] [ 11:16 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه