تبلیغات
ته دیگ طلایی - کیک ژله ای

سلام

اگه اهل کیک خیس هستین. امروز براتون پیشنهاد یک کیک  ژله ای خیس، ساده و البته خوشمزه دارم.


http://s7.picofile.com/file/8236016568/IMG_3606.JPG

مواد لازم:

1.یک عدد کیک ( هرچی دوست دارید)

2.یک پاکت ژله (هر طعم و رنگی که دوست دارید)


طرز تهیه:

1.اول از همه یک کیک درست می کنیم.من اینجا کیک شیر (1) رو درست کردم.


http://s6.picofile.com/file/8236016618/IMG_3578.JPG

 نکته اش فقط اینه که این کیک نباید اسفنجی باشه.تو مراحل بعدی اینو خودتون می فهمید که چرا

2.وقتی کیک درست شد، می گذاریم کنار تا  تو خود قالب سرد بشه.

3.یک پاکت ژله ( هر رنگ و هر طعمی که دوست دارید) مطابق دستور یعنی یک لیوان آب داغ + یک لیوان آب سرد، درست می کنید و می گذارید سرد بشه.


http://s7.picofile.com/file/8236016768/IMG_3575.JPG

4.کیک رو با یک وسیله ( من اینجا از چاپستیک استفاده کردم) سوارخ می کنید.اینجا هم نکته اش اینه که سوارخ هایی که ایجاد می کنید تا انتهای قالب  نباشد.اینو هم بعدا خودتون می فهمید که چرا


http://s6.picofile.com/file/8236016850/IMG_3581.JPG

5.ژله را فقط داخل  حفره هایی که ایجاد کردید با قاشق می ریزید.مراقب باشید که ژله  خیلی به کناره های کیک ریخته نشه.

http://s7.picofile.com/file/8236017026/IMG_3583.JPG

6.روی قالب رو یک سلفون یا نایلون می کشید و می گذارید سه ساعتی تو یخچال بمونه.

7.از تو یخچال در میاریم .از لبه های قالب، کیک رو جدا می کنیم و توظرف می گذاریم.


http://s6.picofile.com/file/8236017134/IMG_3587.JPG

8روی کیک یک لایه نازک از خامه قنادی می کشیم ( اگه از این صاف تر دربیارید که خیلی بهتره ) و با ترافل تزئین می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8236017218/IMG_3589.JPG

و

 http://s6.picofile.com/file/8236017284/IMG_3591.JPG

9.وسط کیک هم مقداری ژله بسته شده و همرنگ با ژله ای که داخل کیک استفاده کردیم،می ریزیم.


http://s7.picofile.com/file/8236017668/IMG_3604.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8236018168/IMG_3612.JPG

اینم قسمت هیجان انگیزش


http://s6.picofile.com/file/8236018084/IMG_3649.JPG

نکات ایمنی:

حتما متوجه شدید که چرا کیک نباید اسفنجی باشه؟ و چرا نباید تا انتهای کیک رو سوارخ کنید؟ چون ژله به انتهای قالب نفوذ می کنه و همه چی به هم می ریزه...

نکته بعدی اینکه : از ژله ای استفاده کنید که رنگ متفاوتی از خود کیک داشته باشه ...چون علاوه بر طعم، خوبه که ظاهر زیبایی هم داشته باشه...





طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ جمعه 9 بهمن 1394 ] [ 10:20 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه