تبلیغات
ته دیگ طلایی - گرانولا بادام

سلام دوستان

یک صبحانه یا میان وعده سالم برای روزهای سرد.


http://s6.picofile.com/file/8233260926/IMG_4030.JPG

مواد لازم:

جو پرك دو لیوان

تخمه آفتاب گردان و هندوانه- نصف لیوان

بادام  درختی نصف لیوان

بادام زمینی- نصف لیوان

كنجد سفید یا قهوه ای یک چهارم لیوان

پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

عسل-  نصف لیوان

 

طرز تهیه:

1.همه مواد رو به صورت خام در طرفی که از قبل کاغذ روغنی انداختیم، می ریزیم.


http://s7.picofile.com/file/8233261050/IMG_4017.JPG

2.عسل + دارچین+روغن  را به مواد اضافه می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8233261126/IMG_4019.JPG

3. می ره در فر با درجه 160 و به مدت یک و نیم ساعت. هر یک ربع یکبار از فر بیرون میاریم و هم می زنیم تا به طور یکدست حرارت ببینه وکاراملی بشه.


http://s6.picofile.com/file/8233261218/IMG_4022.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8233261284/IMG_4023.JPG

4.بسته به سلیقه  و ذائقه تون و رنگی که می پسندید، بعد از یک و نیم ساعت  که در فر بود می تونید از فر در بیارید.



http://s6.picofile.com/file/8233261368/IMG_4025.JPG

5.مسلما هر چی بیشتر در فر بمونه رنگش تیره تر می شه.


http://s7.picofile.com/file/8233261476/IMG_4040.JPG


توصیه ایمنی:

1.می تونید به جای عسل، شکر بریزید . تفاوتش در اینه که وقتی شکر می ریزید، گرانولای شما تردترمی شه  اما وقتی از عسل استفاده می کنید، کمی از تردیش کم می کنه اما به نظرم خوشمزه تر و کاراملی تر می شه.

2.من وقتی گرانولادرست می کنم،حجم زیادی درست می کنم و در یک ظرف دربسته در یخچال نگه می دارم.

3.حسابی دستتون بازه .هر مغزی که دوست دارید می تونید به چوپرک اضافه کنید و خودتون یک گرانولای جدید اختراع کنید.منتهی پایه اصلی مواد همون جو پرک هست.

4.گاهی شده  من به مدت 5 ساعت تو فر گذاشتم.با حرارت خیلی کم .در این حالت گرانولای تردی خواهید داشت با رنگ تیره .

5.صبح ها با لیوان شیر می چسبه.

 



[ پنجشنبه 24 دی 1394 ] [ 12:42 ق.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه