تبلیغات
ته دیگ طلایی - کدو حلوایی با سس ارده

سلام

یکی از خوشمزه ترین ترکیب ها به نظرم همین کدوحلوایی با سس ارده است. پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید.

http://s3.picofile.com/file/8229870926/IMG_4595.JPG

مواد لازم:

کدوحلواییارده-شکر- گلاب- هل- دارچین- مغز گردو و پسته= همه به میزان لازم

طرز تهیه:

1.کدو حلوایی رو پوست می گیریم و به شیوه دلخواه برش می زنیم و می گذاریم در حد ده دقیقه با کمی آب و شکر، آب پز بشه (تاحدی که له نشه) .حین پخت، پودر هل و دارچین رو اضافه می کنیم و در آخر هم گلاب.


http://s6.picofile.com/file/8229871042/IMG_4574.JPG

2. با احتیاط می گذاریم تو ظرف تا شکل اصلی رو تا حد امکان از دست نده .


http://s6.picofile.com/file/8229871142/IMG_4577.JPG

3.می ریم سراغ سس این کدو،آبی رو که کدو در آن پخته را نگه می داریم و روی گاز می گذاریم و چند قاشق ارده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کمی غلیظ شود.


http://s3.picofile.com/file/8229871200/IMG_4579.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8229871342/IMG_4581.JPG

4.حالا روی کدو ها رو با این سس می پوشانیم.(هر چی سس بیشتر، خوشمزه تر) و در آخر با مغز های دلخواه تزئین می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8229871468/IMG_4593.JPG

توصیه های ایمنی: این دسر خوشمزه به صورت سرد و گرم خورده می شه- اگه شیرین یا تلخ دوست دارین، بسته به ذائقه تون میزان شکر و ارده را کم و زیاد کنید.






طبقه بندی: دسر،

[ جمعه 4 دی 1394 ] [ 11:25 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه