تبلیغات
ته دیگ طلایی - بارک انار

سلام دوستان

 بارک انار به تبعیت از استاد بزرگ "شف طیبه."....البته با کمی تغییر


http://s3.picofile.com/file/8228416342/IMG_4570.JPG

 

مواد لازم:

شکلات شیری-120 گرم

بیسکویت پتی بور کاکائویی- 7 عدد

پسته خام- به میزان لازم

انار دون شده- به میزان لازم

وانیل-نوک چاقو


طرز تهیه:

1.ابتدا بیسکویت ها رو ته یک ظرفی که  نایلون فریزر یا سلفون انداختیم، می چینیم.


http://s3.picofile.com/file/8228416400/IMG_4549.JPG

2.شکلات ذوب شده+ وانیل را روی بیسکویت ها می ریزیم.


http://s3.picofile.com/file/8228416484/IMG_4550.JPG

3.پسته های خامی رو که از وسط نصف کردیم روی شکلات ها می ریزیم.


http://s3.picofile.com/file/8228416542/IMG_4555.JPG

4.در اخر همه دونه های انار


http://s3.picofile.com/file/8228416634/IMG_4556.JPG

5.می ره تو یخچال برای  حداقل دو ساعت.

6.به دلخواه برش می زنیم.از بس این قسمتش هیجان انگیز بود که من به فکر نظم تو برش های که می زدم نبودم


http://s3.picofile.com/file/8228416942/IMG_4559.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8228417100/IMG_4562.JPG

و

 http://s3.picofile.com/file/8228417192/IMG_4568.JPG

 

 





طبقه بندی: شیرینی و شکلات،

[ چهارشنبه 25 آذر 1394 ] [ 10:07 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه