تبلیغات
ته دیگ طلایی - کیک جنگل سیاه (Black Forest)

سلام

اینکه حالا چرا اسمش شده جنگل سیاه نمی دونم .اما اینو می دونم که  این کیک با ترکیب خامه، کیک خوشمزه ای می شه.مخصوصا برای تولدها خیلی مناسبه.


http://s3.picofile.com/file/8196653800/IMG_1974.JPG

مواد لازم:

پودر کاکائو- یک لیوان دسته دار ( اگر پودر کاکائو تیره دارید، نصف لیوان کافی است)

آب داغ- دو لیوان

روغن مایع یا جامد- یک لیوان دسته دار

شکر- دو و نیم لیوان دسته دار

تخم مرغ- چهار عدد

بیکینگ پودر- یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین- یک قاشق غذاخوری

آرد- 3 لیوان


طرز تهیه:

1.کاکائو+آب داغ را با هم زن مخلوط می کنیم و به ترتیب روغن، شکر و تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه می کنیم.

http://s3.picofile.com/file/8196653892/IMG_1922.JPG

2.مواد خشک (آرد+بیکینگ پودر+ جوش شیرین) را که با هم مخلوط کردیم به تدریج به مواد اضافه می کنیم و به آهستگی با قاشق هم می زنیم.وقتی همه مواد خشک را ریختیم، یک دور هم  با همزن مواد را مخلوط می کنیم.

3.مواد را در قالب می ریزیم و در فر داغ با درجه 180 به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع داخل فر می گذاریم.

و می ریم برای خوشگل سازی

http://s3.picofile.com/file/8196654050/IMG_1930.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8196654192/IMG_1931.JPG

من از این چوب شور استفاده کردم.وسطش مغز بادام زمینی داره که با کیک مناسب تره.راستی مال شرکت مینو هست.

http://s3.picofile.com/file/8196654350/IMG_1958.JPG

و اینم از کیک برش خورده

http://s3.picofile.com/file/8196655284/IMG_1990.JPG

 توصیه های ایمنی:

  - تزئین این کیک اونجوری که دلم می خواست نشد.خامه اش شل بود و هر کاری کردم فرم نمی گرفت.با خامه بهتر، مطمئنا خوشگل تر می شه.

- بسته به درجه حرارت فر،مدت  قرار گرفتن در فر بین یک ساعت تا یک ساعت و ربع هست.حدود یک ساعت چک کنید)

به نظرم این کیک به تنهایی خیلی خوشمزه نیست.با خامه ترکیب خیلی خوبی می شه.به صورت کاپ کیک هم باید خوب بشه.البته اون هم با خامه .           







طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ دوشنبه 8 تیر 1394 ] [ 09:58 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه