تبلیغات
ته دیگ طلایی - دلمه کلم برگ

سلام

تویکی از پست های قبلی تهیه آش آلو رو با هم مرور کردیم.اگه اون آش رو درست کردید و خوشتون اومده و کلا اهل غذاهای ترش و شیرین هستید،این دلمه کلم برگ رو هم تجربه کنید.من به عنوان غذای اصلی قبولش ندارم.وقتی هم گرم هست ازش خوشم نمیاد اما به صورت سرد و کنار غذای اصلی یا به عنوان پیش غذا خیلی خوشمزه اس


http://s3.picofile.com/file/8215559568/IMG_4194.JPG

مواد لازم:

برنج (بهتره نیمه باشه)-یک لیوان دسته دار

گوشت چرخ کرده- یک لیوان دسته دار

پیاز بزرگ- یک عدد

لپه- نصف لیوان دسته دار

دارچین-یک قاشق مرباخوری

سرکه-چهار قاشق  غذاخوری

شکر-شش قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه- به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1.برنج را با کمی نمک و کره، به صورت کته می پزید و می گذارید سرد بشه.

2.پیاز رو خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و با گوشت و ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین)مخلوط می کنیم و می گذاریم سرد بشه.

3.لپه را هم جداگونه می پزیم و می گذاریم سرد بشه.

به این شکل


http://s6.picofile.com/file/8215559734/IMG_4173.JPG

بعد با هم قاطی می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8215559800/IMG_4175.JPG


4.برگ کلم را به صورت سالم جدا می کنیم و داخل آب جوش درحد سه دقیقه می گذاریم بجوشه تا نرم بشه وهمچنین بعدش سرد بشه


http://s3.picofile.com/file/8215559968/IMG_4177.JPG


5.موادی را که درست کردیم داخل برگ کلم می گذاریم و می پیچیم.اینجا تجربه اس که به درد می خوره و مهارت تون هر چی بیشتر باشه ، خوب دلمه ها یک دست تر و خوشگل تر در میاد.


http://s3.picofile.com/file/8215560076/IMG_4178.JPG

6.داخل قابلمه می چینیم.


http://s3.picofile.com/file/8215560226/IMG_4181.JPG


7.بعدش به اندازه دو لیوان آب (تا حدی که ته قابلمه آب باشه) از کناره قابلمه به مواد اضافه می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8215560400/IMG_4185.JPG


8.روی دلمه ها یک در قابلمه کوچکتر از قابلمه اصلی یا یک ظرف روحی  می گذاریم تا دلمه ها ثابت بمونه و بعد در اصلی رو می گذاریم.


http://s6.picofile.com/file/8215560526/IMG_4186.JPG


9.حدود یک ربع با شعله خیلی کم می گذاریم تا بپزه.

10.سرکه و شکر و کمی آب را با هم مخلوط کرده و روی دلمه ها می ریزیم و دوباره در قابلمه را می گذاریم.

11.بعد از یک ربع می ریم سراغش.اگه گرم بخواین بخورید که حاضره اما اگر سرد دوست دارید، بعد ازاینکه کمی سرد شد، بگذارید تو یخچال و بعد سه یا چهار ساعت برید سروقتش


 http://s3.picofile.com/file/8215560726/IMG_4193.JPG

 

توصیه های ایمنی: بسته به ذائقه تون سرکه و شکر رو تنظیم کنید.اگه ترش دوست دارید میزان سرکه را بیشتر کنید و اگر شیرین، باید شکر رو بیشتر از سرکه بریزید.






طبقه بندی: دلمه،

[ یکشنبه 12 مهر 1394 ] [ 10:38 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه