تبلیغات
ته دیگ طلایی - مافین مغزدار

سلاممی گم تا فصل آلبالو تموم نشده این مافین رو درست کنید.خوشمزه اس

http://s3.picofile.com/file/8209894718/IMG_4101_Copy.JPG

مواد لازم:

تخم مرغ- ۱ عدد

شکر- نصف  لیوان دسته دار

شیر- سه چهارم لیوان دسته دار

روغن مایع- یک سوم لیوان دسته دار

آرد - یک و سه چهارم لیوان دسته دار

بیکینگ پودر- ۲ قاشق مرباخوری

وانیل نوک چاقو

بیسکویت کاکائویی، شکلات و آلبالو تازه- به میزان لازم

 

طرز تهیه

1.تخم مرغ+ شکر+ وانیل را با همزن می زنیم تا رنگ آن سفید شود.

2.شیر+ روغن مایع را به موادمون اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم.

3. مواد خشک (بیکینگ پودر + آرد )را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم.سپس به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

http://s3.picofile.com/file/8209893284/IMG_4074.JPG

4.یک سوم کپسول ها را با مایع کیک پر می کنیم، مواد دلخواهمون را روی مایع  می ریزیم و بعد بقیه مواد را در کپسول ها می ریزیم. من در اینجا کمی بیسکویت کاکائویی، آلبالو بدون هسته، مقداری شکلات مایع ریختم.

خوب شکلات  هرچی بیشتر بهتر.عجب کشف بزرگی بوده این شکلات .به نظر من که هیچ خوردنی به پاش نمی رسه. وااااای من عاشق شکلات و کاکائو و خانواده اش هستم


http://s6.picofile.com/file/8209893342/IMG_4079.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8209893526/IMG_4077.JPG

هر کپسولی به این شکل در میاد. البته تا نیمه راه


http://s6.picofile.com/file/8209893584/IMG_4080.JPG

بقیه مواد رو می ریم روی مغز های که ریختیم.


http://s3.picofile.com/file/8209893684/IMG_4084.JPG

5. می ره تو فر داغ با دمای 180 به مدت 20 دقیقه.


 http://s3.picofile.com/file/8209893742/IMG_4086.JPG

به این شکل.ببینید چه مافین های تپلی شدن


 http://s6.picofile.com/file/8209893868/IMG_4091.JPG

اینم از وسط مافین

http://s3.picofile.com/file/8209893900/IMG_4100.JPG


نکات ایمنی: با این میزان مواد، 12 تا مافین خواهید داشت .اگه کپسول ها را خیلی پر نکنید به 16 عدد هم می رسه.





طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ چهارشنبه 11 شهریور 1394 ] [ 10:25 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه