تبلیغات
ته دیگ طلایی - الاطریه (Aletria)

سلام

دسری از کشور پرتغال.


http://s3.picofile.com/file/8206492068/IMG_3847.JPG

 

مواد لازم:

شیر- چهار لیوان دسته دار

 شکر- یک لیوان دسته دار

رشته فرنگی- دو لیوان دسته دار

زرده تخم مرغ- دو عدد

کره 15 گرم

چوب دارچین- سه عدد

لیمو ترش زرد رنگ- دو عدد


طرز تهیه:

1.آب لیمو ترش را می گیریم و می گذاریم کنار.اما پوست لیمو رو بیرون نمی ریزیم ( چون باهاش کار داریم ).

2.شیر+ پوست لیمو ترش+ چوب دارچین+ کره را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاد.


http://s6.picofile.com/file/8206492184/IMG_3826.JPG


3.پس از جوش، رشته فرنگی را خرده کرده و اضافه می کنیم و هم می زنیم. می گذاریم رشته ها به خوبی بپزد و لعاب دهد.


4.پس از لعاب، شکر را اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بجوشد.


5.زرده تخم مرغ را با آب لیمو ترشی که گرفتیم هم می زنیم و به مواد اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم.


http://s3.picofile.com/file/8206492318/IMG_3828.JPG


6. سپس، چوب دارچین و پوست لیمو ترش را از قابلمه در میاریم و دسر را در ظرف مورد نظر می ریزیم . کمی که بخار آن کم شد، در یخچال می گذاریم تا سرد شود.


 http://s3.picofile.com/file/8206492568/IMG_3831.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8206492668/IMG_3832.JPG

این دسر و قتی سرد می شه قابل برش زدنه. حالا میل خودتونه، می خواین برش بزنید یا اینکه در یک ظرف بزرگ بریزید و تزیین کنید.


http://s6.picofile.com/file/8206492800/IMG_3846.JPG


طعمی متفاوت داره .به امتحانش می ارزه

 http://s3.picofile.com/file/8206493018/IMG_3857.JPG

 
 





طبقه بندی: دسر،

[ شنبه 24 مرداد 1394 ] [ 10:05 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه