تبلیغات
ته دیگ طلایی - کیک مربا و بادام

سلام دوستان

بالاخره آپلود کل مطالب قدیمی ام که به کلی در بلاگفا نابود شده بود ،تموم شد.در اولین پست و بعد از این همه مدت می خوام براتون یک کیک خوشمزه بگذارم.

چند وقت پیش دنبال کیکی بودم که بتونم برای یک مهمونی بیرون شهر ببرم.تو هوای گرم تابستون مسلما کیک های تزین شده با شکلات و خامه،انتخاب خوبی نیستن.خلاصه کیک مربا و البالو رو در وبلاگ یکی از دوستان هنرمند (آشپزی و شیرینی پزی با میترا ) دیدم.با کمی تغییر درست کردم که دیدم خیلی عالی شد. بهتون پیشنهاد می دم اگه قصد بردن کیک به جایی رو دارین یکی از انتخابهاتون می تونه این کیک باشه.بسیار شیک و خوشمزه اس.

این همون کیکی هست که بردم. مواد کیک دوبرابر هست و روش هم آلبالوی تازه گذاشتم.برای یک جمع 13 نفره کافی بود.


http://s3.picofile.com/file/8205309618/IMG_3923.JPG

 مواد لازم:

آرد- یک و نیم لیوان دسته دار            

کره یا روغن مایع- سه چهارم لیوان (مسلما با کره بهتره)

تخم مرغ - 3 عدد

شکر- سه چهارم لیوان دسته دار 

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر- نصف قاشق چایخوری

مربای آلبالو با کمی شهد- سه قاشق غذا خوری

خلال بادام خام - به میزان لازم

 طرز تهیه:

1.کره + شکر را با همزن می زنیم.سپس تخم مرغ+ وانیل را اضافه می کنیم و بعد از آن آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه می کنیم.

http://s6.picofile.com/file/8205311534/IMG_3893.JPG

2.نیمی از مواد را درون قالب می ریزیم.سپس روی آن مربا و بعد از آن بقیه مواد کیک  و در نهایت بادام را روی کیک می ریزیم

http://s3.picofile.com/file/8205310268/IMG_3895.JPG

3.در فر داغ با درجه 180 به مدت یک ساعت قرار می دهیم و برش می زنیم

http://s3.picofile.com/file/8205310350/IMG_3899.JPG

توصیه ایمنی: سعی کنید مربای البالو را روی مواد کیک بریزید و به کناره های قالب ریخته نشه.چون باعث سوختن زیر کیک می شه.با اینکه مواد کیک رقیق نیست اما باز هم شهد مربا رو خیلی کم بریزید چون دوباره همون اتفاق می افته.





طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ دوشنبه 19 مرداد 1394 ] [ 12:03 ق.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه