تبلیغات
ته دیگ طلایی - شکلات شیری و کاکائویی

گاهی تهیه بعضی چیزها فقط کمی فکر لازم داره که معمولا این افکار در مواقع ضروری و نیاز  به ذهن می  رسه.مثل موقعی که قند و آبنبات و شکلات و.... تو خونه نباشه و بعد بمونی این چایی رو با چی ببری برای مهمون.اصولا قند که توخونه ما پیدا نمی شه اما آبنبات رو معمولا داریم. حالاااا روزی بیاد که آبنبات هم تموم شده و این مهمون طفلکی از راه رسیده......اینجاس که افکار شیطلانی میاد سراغت به این ترتیب... شکلاتی که همزمان با دم کشیدن چای آماده می شه


http://s3.picofile.com/file/8204287042/IMG_2797.JPG

مواد لازم:

شکلات تخته ای سیاه و سفید- به میزان لازم

بادام زمینی بدون نمک و تفت داده شده- به میزان لازم

طرز تهیه:

1.شکلات سفید و سیاه را جداگانه به روش بن ماری ذوب می کنیم.نا حدی که کمی نرم بشه و نه خیلی رقیق.

2.با قاشق بر می داریم و روی سینی که کاغذ روغنی انداختیم، می ریزیم.

3.سپس با مغر بادام تزئین می کنیم و می گذاریم تو یخچال تا ده دقیقه بمونه.


http://s6.picofile.com/file/8204287092/IMG_2776.JPG

4.تو ظرف می چینیم و برای مهمونمون می بریم.

 http://s6.picofile.com/file/8204287192/IMG_2789.JPG

توصیه ایمنی: اگر می خواهید سطح شکلات صاف باشه باید اجازه بدین که شکلات کاملا ذوب بشه.یعنی هرچه رقیق تر باشه، شکلات سطح صاف تری خواهد داشت. با انواع مغزها می شه تزئین کرد.من برای شکلات شیری، بادام زمینی رو با پوست و برای شکلات کاکائویی بدون پوست استفاده کردم تا تضاد رنگی که ایجاد می کنه، اونو خوشگل تر نشون بده. تازه می شه تو شکلات انواع اسانس ها و... را ریخت.مثل وانیل،دارچین،هل،گلاب،زنجبیل که طعم دار بشه.

برای نگه داشتن این شکلات باید در یک ظرف دربسته و حتما در یخچال نگه داریم.





طبقه بندی: شیرینی و شکلات،

[ سه شنبه 13 مرداد 1394 ] [ 10:49 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه