تبلیغات
ته دیگ طلایی - کوکو تره

کوکو تره، غذایی خوش عطر و طعم.بریم ادامه مطلب !

http://s6.picofile.com/file/8204285700/IMG_0679.JPG

 

مواد لازم:

تره خرد شده تازه-  دو  لیوان دسته دار

گردو  خرد شده چهار عدد

زرشک- دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ- چهار عدد

نمک و فلفل و زردچوبه- به میزان لازم


طرز تهیه :

فقط سر و ته تره رو می زنیم و پس از شستشو، می گذاریم حسابی آبش بره.سپس  تره ها رو به صورت دسته ای مثلا 20 تا با هم بر می داریم با قیچی آشپزخونه  به اندازه  نصف بند انگشت ریز می کنیم ( با قیچی بهتره کار کنیم چون تره آب می اندازه )سپس بقیه مواد رو اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.تو ماهی تابه روغن به  اندازه کافی می ریزیم و مواد  رو می ریزیم و روش رو صاف می کنیم.درب ماهی تابه ر و تو این مرحله می گذاریم .وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگه رو بدون اینکه در ماهی تابه رو بگذاریم،سرخ می کنیم.

http://s3.picofile.com/file/8204285826/IMG_0672.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8204285968/IMG_0674.JPG






طبقه بندی: کتلت و کوکو،

[ سه شنبه 13 مرداد 1394 ] [ 10:41 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه