تبلیغات
ته دیگ طلایی - آش ساک

این آش را هم با گوشت و هم بدون گوشت درست می کنند.معمولا هم گوشت چرخ شده داخلش می ریزند.این مدلی که اینجا قرار طرز تهیه اش رو بخونید، از نوع بدون گوشته.


http://s3.picofile.com/file/8204282168/IMG_2539.JPG

مواد لازم:

آرد برنج-یک لیوان دسته دار

لپه پخته- نصف لیوان دسته دار

اسفناج -دو لیوان دسته دار

آب مرغ- یک لیوان دسته دار

آبغوره- نصف لیوان دسته دار

تخم مرغ- یک عدد

پیاز بزرگ- یک عدد

سیر- سه حبه

نمک، فلفل، زردچوبه

 

طرز تهیه:

1.آرد برنج + با تقریبا 16 لیوان آب ترکیب می کنیم و روی گاز می گذاریم.وقتی لعاب داد،بقیه مواد را اضافه می کنیم.همون طور که در عکس زیر می بینید، لپه پخته،سیر،اسفناج،آب مرغ،پیاز داغ را به آرد و آب اضافه می کنیم.

2.شعله را کم می کنیم و پس از کمی که آش لعاب داد، آبغوره و تخم مرغی را که به هم زدیم، به آش اضافه می کنیم.

3.پس از کمی که روی گاز ماند،آش آماده است.


http://s6.picofile.com/file/8204282334/IMG_2534.JPG

توصیه ایمنی: این آش مدت زمان پخت کمی داره و کلا آش رقیقی هست.به همین دلیل هم معمولا تو رستوران ها بدون لپه و برای پیش غذا استفاده می شه.البته اگر نمی خواهید خیلی رقیق باشه میزان آبی را که با آرد قاطی می کنید، را کم کنید.

 

 





طبقه بندی: سوپ و آش،

[ سه شنبه 13 مرداد 1394 ] [ 10:22 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه