تبلیغات
ته دیگ طلایی - کتلت مرغ

به نظرم یکی از کتلت های خوشمزه همین کتلت مرغ هست که دارم طرز تهیه اش رو می نویسم.این کتلت برخلاف گوشت قرمز، که موقع سرخ شدن کوچک تر می شه ، به همون اندازه  باقی می مونه و تغییر شکل نمی ده.تو خونه ما هم با نون خورده می شه و هم با برنج. مزه اش شبیه جوجه کبابه و از اونجایی که مرغ کالری کمتری نسبت به گوشت قرمز داره و برای تهیه اش روغن خیلی کمی استفاده می شه، یک غذای رژیمی  هم محسوب می شه.


http://s3.picofile.com/file/8204281134/IMG_1067.JPG

مواد لازم

نصف یک سینه مرغ

پیاز - یک عدد متوسط

نمک، فلفل ،زردچوبه و زعفران- به میزان لازم

کره- یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه

1.پیاز و مرغ را به قطعه های کوچک خرد می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8204281318/IMG_1043.JPG

2. ادویه ها را اضافه می کنیم و بعد از  ترکیب مواد با هم، به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم.


http://s6.picofile.com/file/8204281384/IMG_1045.JPG

3.سپس به هر شکل و اندازه ای که می خواهیم در می آوریم.


http://s6.picofile.com/file/8204281492/IMG_1047.JPG

4.در ماهی تابه کره را می ریزیم و کتلت ها را می چینیم.شعله را بسیار کم می کنیم و درب ظرف را می گذاریم.با این کار کتلت کمی آب می اندازد و به تدریج پخته می شود و در نهایت وقتی آماده است که آب آن خشک شود.


http://s3.picofile.com/file/8204281568/IMG_1065.JPG





طبقه بندی: کتلت و کوکو،

[ سه شنبه 13 مرداد 1394 ] [ 10:16 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه