تبلیغات
ته دیگ طلایی - کاپ کیک لبو

این روزها دارم از فصل پاییز سوء استفاده می کنم.اینم نمونه اش


http://s3.picofile.com/file/8203405850/IMG_2104.JPG

مواد لازم:

آرد- یک لیوان دسته دار

تخم مرغ- دو عدد

شکر- نصف لیوان دسته دار

روغن مایع- نصف لیوان دسته دار

وانیل- نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری

لبوی پخته ورنده و سرد شده- نصف لیوان دسته دار

آب لبوی پخته- نصف لیوان دسته دار

 

 

طرز تهیه:

1.تخم مرغ+ شکر را  با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.سپس به ترتیب روغن را اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم و بعد آب لبو .

2.آرد+ بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با همزن همچنان می زنیم.

3.در مرحله آخر لبوی رنده شده را اضافه می کنیم.داخل قالب مافین می ریزیم و در فر داغ با دمای 180 به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم.

 http://s3.picofile.com/file/8203405984/IMG_2087.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8203406100/IMG_2088.JPG

 به نظرم به تنهایی این کاپ کیک هم خوبه، اما اگر خواستین خوشگلش کنید اینجوریه:

چهار قاشق شکر+ 3 قاشق نشاسته+ نضف لیوان  آب لبو را با هم قاطی کردم و روی گاز با شعله کم هم زدم تا غلیظ شد.وقتی سرد شد روی کیک ها ریختم و روی اون هم کمی پودر نارگیل.

 http://s6.picofile.com/file/8203406234/IMG_2090.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8203406434/IMG_2097.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8203406526/IMG_2102.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8203406618/IMG_2105.JPG

توصیه ایمنی: وقتی کامل درست کردید،بگذارید تو یخچال نیم ساعتی بمونه بعد بخورین.اینجوری خوشمزه تره.





طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 05:11 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه