تبلیغات
ته دیگ طلایی - قیمه پلو قاطی

این از اون غذاهایی که تو خونه ما درست می شد.نمی دونم شما هم از این جور غذاها درست کردین و خوردین تا حالا یا نه !

http://s3.picofile.com/file/8203340542/IMG_0810.JPG

مواد لازم:

برنج یک و نیم لیوان

گوشت چرخ شده- یک لیوان

لیه- یک لیوان

پیاز- یک عدد متوسط

نمک و فلفل و زردچوبه- به میزان لازم

رب- حدود سه قاشق مرباخوری

کره- یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

1. پیاز رو خرد کرده و می گذاریم با کمی روغن کمی سبک شود.گوشت چرخ شده را اضافه کرده و بعد لپه را که به مدت حداقل یک ساعتی خیس کرده ایم،بدون آب  داخل مواد می ریزیم و کمی این مواد رو با هم روی گاز تف می دهیم.سپس رب و نمک و فلفل و رزدچوبه رو اضافه می کنیم.

2.حدود دو لیوان آب می ریزیم و می گذاریم کمی بپزد.وقتی آب روی مواد حدود یک بند انگشت شد، برنج را که قبلا یک ساعت خیس کردیم، بدون آب داخل موادمون می ریزیم و صبر می کنیم تا آب آن خشک شود.بعد از اون دم کنی رو روی قابلمه می گذاریم و نیم ساعتی صبر می کنیم تا کاملا دم بکشد.بعد از اینکه دم کشید، کره را ریز ریز کرده وروی برنج می ریزیم تا کم کم آب شود.

http://s6.picofile.com/file/8203340676/IMG_0808.JPG

و
http://s3.picofile.com/file/8203340926/IMG_0812.JPG


نکات ایمنی:من دوست دارم میزان موادم رو تو آشپزی لیوانی یا حتی مشتی! آخه کی حال داره بره دونه دونه وزن کنه ! بنابراین تعجب نکنید که می گم یک لیوان گوشت چرخ شده- این غذا رو می شه مثل استانبولی هم درست کرد یعنی برنج رو آبکش کرد و مواد رو لابه لای آن ریخت( اما من کته رو ترجیح می دم.)-کره طعم خیلی خوبی به غذا می ده ، حذفش نکنید.





طبقه بندی: قاطی پلو،

[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 11:14 ق.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه