تبلیغات
ته دیگ طلایی - کیک شیر1

 سلام.یکی از کیک های مورد علاقه من !


http://s3.picofile.com/file/8196610476/IMG_2580.JPG

 

مواد لازم برای کیک شیر:

تخم مرغ- 3 عدد

روغن مایع- دو سوم لیوان

شیر- دو سوم لیوان

شکر-یک و نیم لیوان

آرد-دو  و نیم لیوان

بیکینگ پودر-یک قاشق مرباخوری

نمک- نصف قاشق چایخوری

وانیل- نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

1- اول شکر و روغن را باهمزن دو سه دقیقه می زنیم و با  اضافه کردن هر تخم مرغ همچنان با همزن مواد را هم می زنیم و در آخر وانیل را اضافه می کنیم

2-مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر،نمک)را در یک ظرف دیگر می ریزیم و با قاشق به هم می زنیم.


http://s3.picofile.com/file/8196610768/IMG_1543.JPG

3-نصف مواد خشک را با الک روی شکر و روغن و... می ریزم.

4- نصف شیر را روی شکر و روغن و.. می ریزم

5- و به همین ترتیب بقیه مواد خشک و شیر را به مواد اصلی اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به آرامی هم می زنیم

6-فر ار روی درجه 180 می گذاریم تا کمی گرم شود.

7- مواد را در قالب مورد نظر ریخته و حدودا 50 دقیقه در فر می گذاریم


http://s3.picofile.com/file/8196610934/IMG_1554.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8196611142/IMG_1570.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8196611292/IMG_1574.JPG

و اینم به صورت گرد و با تزئین ساده (گاناش و ترافل و بادام زمینی)

http://s3.picofile.com/file/8196611650/IMG_2940.JPG


نکات ایمنی: بیست دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید-بسته به ضخامت قالب، مدت زمانی که در فر می ماند فرق می کند برای قالب های تقریبا ضخیم همان پنجاه دقیقه خوب است ولی برای قالب هایی که ضخامت کمتری دارند حدود 40 دقیقه- برای اینکه بفهمید بالاخره کیک پخته شده یا نه یک خلال دندان را وسط کیک بزنید(حتما وسط کیک، چون اطراف سریع تر می پزد)، اگر مواد به آن نچسبید به این معنی است که کیک شما پخته شده است- پس از پخت، فر را خاموش کرده و گریل را ( شعله بالایی فر) روشن می کنید و حدود 5 دقیقه بعدخاموش می کنید با این کار رنگ کیک شما طلایی می شود.

 

 





طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ دوشنبه 8 تیر 1394 ] [ 05:56 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه