تبلیغات
ته دیگ طلایی - شیرینی شکلاتی

این شیرینی شکلاتی تو هوای سرد با یک نوشیدنی داغ مزه می ده.


http://s3.picofile.com/file/8203336592/IMG_1506.JPG

 

مواد لازم:

کره- دو قاشق غذاخوری پر ( 50 گرم)

پودرکاکائو-چهارقاشق غذاخوری

بیسکویت پتی پور پودر شده-یک و نیم لیوان دسته دار

شیر- سه قاشق غذاخوری

حلوا شکری- دوقاشق غذاخوری

شکر-نصف لیوان دسته دار

گردو و پسته خرد شده یک چهارم لیوان دسته دار

وانیل- نصف قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال یا نارنج- یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

1.کره + پودر کاکائو را در ظرفی می ریزیم و روی گاز می گذاریم تا باز شود.

2.تخم مرغ+ شکر + وانیل را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.

3.سپس به کره و کاکائو اضافه می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8203336676/IMG_1472.JPG

4.کمی روی حرارت  هم می زنیم تا شکر باز شود.سپس از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم می سرد شود.همه مواد را اضافه می کنیم.در این موقع به این شکل در می آید.



http://s3.picofile.com/file/8203336750/IMG_1474.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8203336868/IMG_1475.JPG

5.داخل نایلون فریزر به این شکل می پیچیم و حداقل به مدت سه ساعت داخل فریزر می گذاریم.


http://s3.picofile.com/file/8203336950/IMG_1479.JPG

6.وقتی از فریزر بیرون می آید به این شکل است.


http://s3.picofile.com/file/8203337050/IMG_1495.JPG

7.برش می زنیم و روی آن کمی پودر نارگیل می ریزیم و با یک چای خوش عطر میل می کنیم.

 http://s3.picofile.com/file/8203337168/IMG_1497.JPG

و


 http://s3.picofile.com/file/8203337242/IMG_1500.JPG

نکات ایمنی:

این شیرینی فریزری رو تو زمستون بهتره درست کنید.چون مدت زیادی تو هوای گرم نمی تونه بمونه- بیسکویت رو داخل نایلون بریزید و با وردنه بیسکویت ها رو تا حدی نرم کنید که شبیه گردو خرد شده شود.خوشمزگی این شیرینی به اینه که بیسکویت و گردو و پسته زیر دندون بره-رنده پوست پرتقال یا نارنج  طعم خیلی خوبی به این شیرنی می ده، لطفا حذف نکنید



طبقه بندی: شیرینی و شکلات،

[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 10:50 ق.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه