تبلیغات
ته دیگ طلایی - عدس پلو با مرغ

امروز هم با یک مدل دیگه از قاطی پلو ها در خدمتیم.معمولا عدس پلو با خرما و کشمش و یا شکر خورده می شه .اما این مدلی که قراره امروز تو این صفحه بگذارم با مرغ هست و حداقل دو سه بار در ماه تو خونه ما درست می شه.خوشمزه اس به امتحانش می ارزه.


http://s6.picofile.com/file/8203331818/IMG_0906.JPG

 

مواد لازم

برنج- دو لیوان

عدس- یک لیوان

پیاز- یک عدد بزرگ

مرغ- نصف یک سینه

کره- یک قاشق غذا خوری

نمک، فلفل و زردچوبه

 

طرز تهیه:

1.مرغ را با یک پیاز کوچک و کمی زعفران می گذاریم بپزد.پس از پخت، مرغ را به تکه های کوچکی ریز می کنیم.


http://s3.picofile.com/file/8203331892/IMG_0899.JPG

2.پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم.سپس عدس را به همراه سه لیوان آب و نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و می گذایم نیم پز شود.وقتی عدس نیم پز شد، مقدار آب روی مواد باید حدود یک بندانگشت مانده باشد،در این مرحله برنجی را که قبلا خیس کرده ایم ، بدون آب به مواد اضافه می کنیم و خیلی هم نمی زنیم.

http://s6.picofile.com/file/8203332042/IMG_0902.JPG

و


http://s3.picofile.com/file/8203332118/IMG_0905.JPG

 3.قابلمه را روی گاز می گذاریم و منتظر می مانیم تا آب باقی مانده خشک شود.سپس کره را ریز ریز کرده و روی برنج می ریزیم و دم می کنیم.

4.بعد از نیم ساعت شما یک برنج خوشمزه دارین

 http://s3.picofile.com/file/8203332184/IMG_0907.JPG

که با سبزی می تونید بخورین

http://s3.picofile.com/file/8203332268/IMG_0912.JPG

نکات ایمنی: اگر آب مرغ مانده است، بهتر است عدس را با آب مرغ بپزید- مرغ را بهتر است تکه کنیم و نه ریش ریش- نکته بعدی اینکه منظور من از لیوان همون لیوان های دسته دار فرانسوی هست.





طبقه بندی: قاطی پلو،

[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 10:06 ق.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه