تبلیغات
ته دیگ طلایی - کیک یزدی 2

اینم نسخه دیگه ای از کیک یزدی.من از این مدل خوشم اومد.البته  تا حدی

http://s6.picofile.com/file/8203330992/IMG_2171.JPG

مواد لازم:

آرد سفید - دو لیوان دسته دار

تخم‌مرغ-3 عدد

شکر-- سه چهارم لیوان دسته دار

ماست- سه چهارم لیوان دسته دار

روغن مایع- سه چهارم لیوان دسته دار

بیکینگ پودر- یک قاشق سوپ‌خوری

هل - یک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:

1. شکر+ تخم‌مرغ+ ماست + روغن مایع با همزن می زنیم تا همه مواد ترکیب شود.

2.همزن را کنار می گذاریم و ترکیب (آرد+  بیکینگ پودر + هل ) بدون استفاده از الک، به تدریج ( قاشق قاشق) به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم.


http://s3.picofile.com/file/8203331050/IMG_2163.JPG

3. تو قالب می ریزیم  و روی کیک را با چاقوی که در روغن زدیم یک علامت به اضافه (+)درست می کنیم.


http://s3.picofile.com/file/8203331118/IMG_2165.JPG

4. با کنجد تزئین می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8203331200/IMG_2168.JPG

5. تو فر داغ با درجه 180 به مدت 20دقیقه و 5 دقیقه هم گریل می گذاریم.

 http://s3.picofile.com/file/8203331250/IMG_2169.JPG

 و


http://s6.picofile.com/file/8203331284/IMG_2179.JPG





طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 09:58 ق.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه