تبلیغات
ته دیگ طلایی - آش لبو

بازم یک آش ترش و شیرین.اگه اهلش هستید، برین ادامه مطلب


http://s6.picofile.com/file/8202869850/IMG_2208.JPG

 موادلازم:

پیاز بزرگ سرخ شده یک عدد

لوبیا قرمز- یک و نیم لیوان دسته دار

عدس- یک لیوان دسته دار

آرد یک و نیم لیوان دسته دار

لبوی متوسط پخته 7 تا 10 عدد

آب لبو- یک لیوان دسته دار

اسفناج تازه خرد شده- 3 تا چهار لیوان دسته دار

شکر- یک و نیم لیوان دسته دار

سرکه یک لیوان

 

طرز تهیه:

آرد را در یک سینی ریخته و با یک لیوان آب هم زده تا به این شکل دربیاد.


http://s3.picofile.com/file/8202870176/IMG_2197.JPG

روی بخاری یا یک جای گرم می گذاریم تا بعدش این شکلی بشه.


http://s6.picofile.com/file/8202870318/IMG_2204.JPG

به تکه های خیلی کوچکی،حتی از این هم کوچک تردرمی آوریم.اگه حوصله داشته باشین می تونید وقتی خشک شد، تو آسیاب بریزید و به صورت نگینی دربیارین.در این حالت خوشگل تر و یکدست هم می شه. من چون وقت نداشتم،این کار رو نکردم.

لوبیا قرمز را چند ساعت خیس می کنیم و می گذاریم بپزد.عدس را هم جداگانه می پزیم.وقتی هردو پخت، باهم در یک قابلمه می ریزیم.سپس پیاز داغ+ تکه های کوچک خمیر+ آب لبو+لبوی پخته+ و اسفناج را اضافه می کنیم.وقتی لعاب داد، شکر و سرکه را اضافه می کنیم.بسته به اینکه شیرین تر یا ترش تر بخواهید،میزان شکر و سرکه را کم و زیاد می کنید.من میزان شکر رو بیشتر از سرکه ریختم.

 http://s3.picofile.com/file/8202870392/IMG_2203.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8202870442/IMG_2207.JPG







طبقه بندی: سوپ و آش،

[ سه شنبه 6 مرداد 1394 ] [ 10:33 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه