تبلیغات
ته دیگ طلایی - کیک یزدی

اگر اهل پخت و پز کیک باشین، حتما متوجه شدین که کیک یزدی دستورات مختلفی داره.من چند تایی اش رو درست کردم .امااااا هیچ کدوم اون طعمی که دنبالش هستم رو تا حالا نداشته.اینی که دارم اینجا می نویسم هم به لحاظ شکل خیلی عالی شد.اما بازم اونی نبودکه من دنبالشم...ولی خوب شاید شما بپسندین.


http://s6.picofile.com/file/8201256118/IMG_1814.JPG

 

مواد لازم:

آرد- یک و نیم لیوان دسته دار

تخم مرغ- دو عدد

 ماست نصف لیوان دسته دار

روغن مایع نصف لیوان دسته دار

شکر دو سوم لیوان دسته دار

 بیکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری

 هل-نصف قاشق مرباخوری

 گلاب-دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

1.تخم مرغ ها رو با همزن آنقدر می زنیم که کف کند و همین طور که داریم با همزن می زنیم به ترتیب

شکر،روغن،ماست ،گلاب و هل را اضافه می کنیم.

2.همزن را کنار می گذاریم و با الک آرد  بیکینگ پودر را که الک کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم.


http://s6.picofile.com/file/8201256634/IMG_1808.JPG

3.تو قالب مافین می ریزیم و با کنجد تزئین می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8201257018/IMG_1810.JPG

4.می ره تو فر داغ با درجه 180 به مدت 20دقیقه و 5 دقیقه هم گریل.


http://s6.picofile.com/file/8201257168/IMG_1811.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8201257318/IMG_1815.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8201257434/IMG_1816.JPG






طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ دوشنبه 29 تیر 1394 ] [ 10:50 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه