تبلیغات
ته دیگ طلایی - کیک کاراملی

یک نوع کیک عربیه که به اسم قدرت قادر معروفه.طعمی متفاوت و بسیار دلپذیر


http://s3.picofile.com/file/8196605026/IMG_2016.JPG

مواد لازم

برای کارامل:

تخم مرغ چهار عدد
وانیل -یک قاشق چایخوری
شکر -یک و نیم لیوان دسته دار
شیر- دو لیوان دسته دار

برای کیک:
تخم مرغ
دو عدد
روغن- سه چهارم لیوان دسته دار
شیر- سه چهارم لیوان دسته دار
شکر- نصف لیوان دسته دار
آرد -یک لیوان دسته دار
پودر کاکائو- سه چهارم لیوان دسته دار ( اگر پودر کاکائو تیره دارین، دو قاشق غذاخوری کافی است)
بیکینگ پودر
یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

1.مواد خشک ( آرد+ بیکینگ  پودر + پودر کاکائو )را در ظرفی ریخته ودو بار الک می کنیم.

2.اول می ریم سراغ کارامل.به این ترتیب که: نصف لیوان شکر را در ظرفی ریخته و روی گاز با شعله آرام می گذاریم تا ذوب شود و به رنگ طلایی دربیاید.سپس در قالب مورد نظر می ریزیم.(برای اینکه ظرف کمتری کثیف بشه،من شکر را در قالب اصلی ذوب کردم.خوب اینجوری هم می شه)

http://s6.picofile.com/file/8196606442/IMG_1998.JPG

3. یک لیوان باقیمانده از شکر+ تخم مرغ +شیر + وانیل را در ظرفی ریخته با همزن مخلوط می کنیم .چند دقیقه ای که بزنیم، کف می کند.سپس روی شکر ذوب شده می ریزیم.اما هم نمی زنیم.

http://s6.picofile.com/file/8196606026/IMG_2001.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8196605776/IMG_2002.JPG

4.می ریم سراغ کیک. تو این مرحله شیر + شکر + تخم مرغ + روغن را با هم زن مخلوط می کنیم.سپس مواد خشک را که یکی دوبار آن را الک کرده ایم به تدریج به مواد اضافه می کنیم.مواد کیک را هم روی کارامل می ریزیم.حواستون باشه که وقتی در ظرف می ریزیم، هم نمی زنیم.

تو این مرحله اولین چیزی که به ذهن میاد اینه که : "خراب شد رفت پی کارش" اما صبر کنید.

5.حالا یک ظرف بزرگتر از قالب رو مقداری آب داغ می ریزیم و قالب کیک را در آن قرار می دهیم.می گذاریم تو فر داغ با دمای 180 برای مدت یک ساعت الی یک ساعت و ربع.

http://s6.picofile.com/file/8196605468/IMG_2003.JPG

6.وقتی از فر درمیاریم به مدت پنج دقیقه می گذاریم در قالب بماند.سپس در ظرف مورد نظر آن را بر می گردانیم و تزئین می کنیم.

http://s3.picofile.com/file/8196606876/IMG_2013.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8196606976/IMG_2021.JPG

و

 http://s6.picofile.com/file/8196607100/IMG_2022.JPG

وقتی بخواین رنگ کیک روشن تر باشه، شکر رو کمتر ذوب می کنیم.مثل تصویر زیر:



توصیه ایمنی: من نصف این مواد رو درست کردم.به راحتی برای پنج نفر کافی است.کیک سنگینیه. خیلی نمی شه خورد...اما خیلی خوشمزه اس.

اگر می خواین روی کیک روشن تر باشه، میزان شکر برای ذوب شدن را نصف کنید.





طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ دوشنبه 8 تیر 1394 ] [ 05:35 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه