تبلیغات
ته دیگ طلایی - آش دوغ

بعد از نون زنجبیل تبریز، بریم سراغ آش دوغ تبریز.


http://s6.picofile.com/file/8201024292/IMG_1160.JPG

 مواد لازم:

برنج (بهتره نیمه باشه) دو پیمانه پلوپز

تخم مرغ- یک عدد

دوغ- سه پاکت

نخود پخته- دو لیوان دسته دار

کره- یک قاشق غذاخوری

گشنیز تازه خرد شده- یک و نیم لیوان دسته دار

سیررنده شده - ده حبه

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1.برنج را بدون نمک دو ساعت می گذاریم خیس بخوره،سپس آب آن را خالی می کنیم و با تخم مرغ به هم می زنیم ( در این مرحله قابلمه روی گاز نیست)


http://s3.picofile.com/file/8201024476/IMG_1139.JPG

2.سه پاکت دوغ (که معادل 12 لیوان هست) و همین مقدار هم آب به مواد اضافه می کنیم و روی گاز می گذاریم.در این مرحله که حدودا نیم ساعت می شه، مرتب به هم می زنیم تا به جوش بیاد.وقتی جوش آمد ، در قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8201024568/IMG_1146.JPG

3. بعد از ده دقیقه که مواد کمی غلیظ شد، نخود پخته و سیر را به مواد اضافه می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8201024718/IMG_1143.JPG

4.آخر سر هم  گشنیز  و کره را اضافه میکنیم .زمانیکه غلیظ شد، آش حاضر است.

 http://s6.picofile.com/file/8201024826/IMG_1156.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8201024884/IMG_1163.JPG

نکات ایمنی: زمانیکه تخم مرغ را با برنج قاطی می کنیم ، قابلمه نباید روی گاز باشد،چون تخم مرغ می بنده  و آش خوبی نخواهید داشت-سیر را حتما رنده و یا له کنید و به مواد اضافه کنید-من همیشه یک بسته نخود را خیس می کنم و می پزم و می گذارم تو فریزر. اینجوری خیلی زمان کمتری برای پخت غذاهایی که توش نخود هست صرف می شه-دوغ با طعم پونه آش شما را خوشمزه تر می کنه. من از دوغ عالیس با طعم پونه استفاده می کنم.-زردچوبه خیلی کم در حد نصف قاشق چایخوری باید استفاده بشه. چون رنگ این آش باید سفید باشه و طعم اصیل خودشو داشته باشه- مرحله مهم تهیه این آش زمانی هست که دوغ را اضافه می کنیم باید مرتب هم بزنیم. به همین  دلیل تاکید می شه این مرحله را حذف نکنید.- این میزان مواد ،آشی رو به شما  تحویل می ده که برای یک جمع 7 نفره کافیه.

یک توصیه خیلی مهم این که اگه نخود را زود بریزید و روی گاز خیلی بماند،سفت می شود.بنابراین وقتی آش به غلظت دلخواهتون رسید، نخود و گشنیز رو اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه که روی گاز ماند، نوش جان کنید.





طبقه بندی: سوپ و آش،

[ یکشنبه 28 تیر 1394 ] [ 07:42 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه