تبلیغات
ته دیگ طلایی - برشتوک میکادویی

یک میان وعده سالم برای روزهای سرد.


http://s6.picofile.com/file/8200975834/IMG_2231.JPG

مواد لازم:

آرد گندم- یک لیوان دسته دار

آرد نخود چی- یک و نیم  لیوان دسته دار

روغن مایع- یک لیوان دسته دار

پودر قند- یک لیوان دسته دار

پودر کاکائو- دو قاشق غذاخوری

نان میکادو- سه ورق

طرزتهیه:

1.آرد گندم+ آرد نخودچی را روی حرارت کمی تفت  می دهیم.در این مرحله نیازی نیست رنگ آرد مثل حلوا عوض شود، همین که بوی آرد بلند شد، کافی است.


http://s3.picofile.com/file/8200975976/IMG_2218.JPG

2.بقیه مواد را به آرد اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به این شکل دربیاید.سپس می گذاریم کمی سرد شود.طوری که دست نسوزد.


http://s3.picofile.com/file/8200976042/IMG_2219.JPG

3. از مواد،روی یک ورق از نان میکادو می ریزیم و کاملا روی آن را صاف می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8200976142/IMG_2220.JPG

4.روی آنها ورق دیگری از نان میکادو می گذاریم و به همین ترتیب دوباره مواد روی لایه دوم می ریزیم  و ورق سوم نان را می گذاریم.روی آخرین لایه دیگه چیزی نمی ریزیم.سپس روی آن را یک ظرف و یا یک وسیله کمی سنگین می گذاریم تا این لایه ها به هم بچسبد.


5.بعد از یک ساعت، می ریم سراغش و به دلخواه برش می زنیم و با یک چای نوش جان می کنیم.

 http://s3.picofile.com/file/8200976250/IMG_2221.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8200988300/IMG_2224.JPG

توصیه ایمنی: می تونید نان میکاد را از اول نصف کنید و لایه های را روی هم قرار دهید.در این حالت برشتوک شما قطر بیشتری خواهد داشت



طبقه بندی: شیرینی و شکلات،

[ یکشنبه 28 تیر 1394 ] [ 03:27 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه