تبلیغات
ته دیگ طلایی - کوکو پیازچه

رنگارنگ و خوشمزه- شکل این کو کو شما رو یاد فصل پاییز نمی اندازه ؟!


http://s3.picofile.com/file/8200973534/IMG_1529.JPG

مواد لازم:

سیب زمینی خام خرد شده - یک لیوان

تخم مرغ- چهار عدد

پیازچه خرد شده-یک ونیم لیوان دسته دار

گوجه فرنگی- سه چهارم لیوان دسته دار

نمک، فلفل و زردچوبه- به میزان لازم

آرد- یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1.از سر تا دم پیازچه ،یک سیب زمینی متوسط و دو تا گوجه فرنگی کوچک، را به قطعه های بسیار کوچک خرد می کنیم

http://s6.picofile.com/file/8200973692/IMG_1518.JPG

2.تو یک ظرف  بزرگ مواد را با هم ترکیب می کنیم و تخم مرغ ها و ادویه هاو آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم و داخل روغن داغ می ریزیم و مثل کوکو باهاش رفتار می کنیم

http://s6.picofile.com/file/8200973876/IMG_1523.JPG

و


http://s6.picofile.com/file/8200974000/IMG_1524.JPG

اینم نتیجه اش:


http://s3.picofile.com/file/8200974150/IMG_1535.JPG

نکات ایمنی- مراقب باشید آب گوجه فرنگی رو به مواد کوکو اضافه نکنید-سیب زمینی هم حسابی آبش گرفته شده باشه-قطعات پیازچه و سیب زمینی و گوجه فرنگی باید خیلی ریز باشه-بعد از اینکه مواد را داخل ماهی تابه ریختید، حتما درب آن را بگذارید- بعد از اینکه دو طرف کوکو سرخ شد،کمی صبر کنید ( 5 دقیقه حداقل) بعد سرو کنید.





طبقه بندی: کتلت و کوکو،

[ یکشنبه 28 تیر 1394 ] [ 03:20 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه