تبلیغات
ته دیگ طلایی - کتلت قارچ و سیب زمینی

سلام دوستان.راستش این کتلت چند وقتیه تو پوشه وبلاگ آشپزی من داره خاک می خوره.اینکه تصمیم گرفتم امشب این طفلی رو بگذارمش. برای اون دسته از آدم هایی که به نظرشون کتلت سیب زمینی مزه نداره،پیشنهاد خوبیه.چون  با اضافه کردن قارچ به سیب زمینی، کتلت طعم متفاوتی  پیدا می کنه.خوشمزه می شه مخصوصا داغش.


http://s3.picofile.com/file/8200067268/IMG_1026.JPG

 

مواد لازم:

سیب زمینی- سه عدد متوسط

قارچ-پنج عدد متوسط

پیاز خرد شده-یک عدد متوسط

کره- یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ- دو عدد

آرد- یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه- به میزان لازم

طرز تهیه:

1.سیب زمینی را آب پز می کنیم و می گذاریم سرد شود.سپس رنده می کنیم.

2.قارج را ریز کرده و با کره روی گاز تفت می دهیم.

2.داخل یک ظرف بزرگ همه مواد را با هم ترکیب می کنیم.یعنی سیب زمینی+ قارچ تفت داده شده+ پیاز خام خرد شده+ تخم مرغ+ آرد و ادویه ها و می گذاریم حداقل یک ربع داخل یخچال بماند


http://s3.picofile.com/file/8200067350/IMG_1016.JPG

3.کتلت را به هر شکلی که بخواهیم در می اوریم و سرخ می کنیم.

 http://s3.picofile.com/file/8200067400/IMG_1017.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8200067450/IMG_1024.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8200067150/IMG_1030.JPG

نکات ایمنی: نکته ای که می خوام بگم شاید بدونید اما محض احتیاطه ... برای اینکه پوست سیب زمینی به راحتی کنده بشه باید وقتی از روی گاز برمی داریم همون لحظه تو یک ظرف آب یخ بندازیم .چه بهتره که توش یخ هم بریزیم.وقتی این شوک رو به سیب زمینی می دیم، پوستش خیلی راحت همونجا ازش جدا می شه ....می دونید که اگه بگذارید سیب زمینی با پوست سرد بشه و بعد بخواین پوستش رو بکنید،چققققدر سخته...



طبقه بندی: کتلت و کوکو،

[ سه شنبه 23 تیر 1394 ] [ 09:53 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه