تبلیغات
ته دیگ طلایی - آش آلو

سلام دوستان خوبم

این بار با یک غذای شیرین اومدم.اگر اهل خوردن غذاهای شیرین هستین براتون پیشنهاد یک آش شیرین دارم.


http://s3.picofile.com/file/8200065384/IMG_1367.JPG

مواد لازم:

برنج که بهتر نیمه باشه- یک و نیم لیوان

لپه- یک لیوان

یپاز- یک عدد متوسط

آلوبخارا- 15 عدد

نعناع داغ- به میزان لازم

شکر-دو لیوان

 

طرز تهیه:

1.برنج  را بدون نمک حدود یکی دوساعت خیس می کنیم.سپس پیاز را خرد می کنیم و با شش لیوان آب  می گذاریم روی گاز تا لعاب بده و این شکلی بشه.


http://s6.picofile.com/file/8200065526/IMG_1331.JPG

2.همین که لعاب داد شکر و آلو رو اضافه می کنیم.


http://s3.picofile.com/file/8200065634/IMG_1338.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8200065750/IMG_1362.JPG

3.و زمانی که غلظتش مثل آش شد، نعناع داغ را اضافه می کنیم.


http://s3.picofile.com/file/8200065818/IMG_1364.JPG

4. اینم آخرش


http://s3.picofile.com/file/8200065842/IMG_1366.JPG

نکات ایمنی:

زیبایی این آش به اینه که آلو ها درسته باشه.پس مراقب باشید که آلو را زمانی اضافه کنید که برنج  لعاب داده باشه.چون آلو خیلی نیاز به پختن نداره.- میزان شکر و آلو بستگی به سلیقه شما داره .اگر ترش تر دوست دارید باید آلو را بیشتر و اگر شیرین تر دوست دارید، شکر را بیشتر بریزید.

 





طبقه بندی: سوپ و آش،

[ سه شنبه 23 تیر 1394 ] [ 09:42 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه