تبلیغات
ته دیگ طلایی - نان کروسان

با یک نون خوشمزه اومدم.نون کروسان

http://s3.picofile.com/file/8199609450/IMG_2643.JPG

 

مواد لازم:

آرد- پنج لیوان دسته دار

شیر ولرم-یک لیوان دسته دار

خمیر مایه-یک قاشق سوپخوری

کره-100 گرم

شکر-نصف لیوان دسته دار

نمک- نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ- 3 عدد

زرده تخم مرغ یک عدد

زعفران و شکلات و کنجد سیاه و سفید - به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1.خمیر مایه+ شیر ولرم+ یک قاشق شکر را با هم ترکیب می کنیم.روی آن را می پوشانیم و ده دقیقه در یک محیط گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید

2.تخم مرغ+ شکر+ کره را که به دمای محیط رسیده را باهم ترکیب می کنیم و بعد از آن خمیر مایه را که عمل آمده به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

http://s6.picofile.com/file/8199607168/IMG_2619.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8199607368/IMG_2620.JPG


3.آرد و نمک را طی چند مرحله به مواد اضافه می کنیم و زمانیکه همه آرد را اضافه کردیم با دست ورز می دهیم تا زمانیکه به دست

نچسبد.سپس روی آن را پوشانده و یک و نیم ساعت می گذاریم استراحت کند.

http://s6.picofile.com/file/8199607426/IMG_2624.JPG

و


http://s3.picofile.com/file/8199607550/IMG_2626.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8199607684/IMG_2627.JPG

4.بعد از آن خمیر را کمی ورز داده و به شکل دلخواه برش می زنیم.من مثلثی برش زدم و شکلات را لای آن گذاشتم و پیچیدم.


http://s3.picofile.com/file/8199607784/IMG_2629.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8199608142/IMG_2632.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8199608176/IMG_2633.JPG

5.روی آن را با زرده تخم مرغ و زعفران و کنجد تزئین کرده و در فر داغ با دمای 180 به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.بعد از آن 5 دقیقه هم گریل را روشن می کنیم تا روی نان ها طلایی شود.

 http://s3.picofile.com/file/8199608268/IMG_2634.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8199608376/IMG_2635.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8199607092/IMG_2639.JPG

و گاز می زنیم

http://s6.picofile.com/file/8199608426/IMG_2644.JPG





طبقه بندی: نان،

[ یکشنبه 21 تیر 1394 ] [ 10:07 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه