تبلیغات
ته دیگ طلایی - سمبوسه

سلام .اولین پست وبلاگ رو به سمبوسه اختصاص دادم.امیدوارم بپسندید.بریم ادامه مطلب


http://s6.picofile.com/file/8196602550/IMG_0649.JPG

مواد لازم:

سیب زمینی آب پز متوسط-6 عدد

جعفری و تره  تازه و خرد شده- یک لیوان دسته دار

پودر کاری- به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه- به میزان لازم

تخم گشنیز کوبیده- یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه :

سیب زمینی آب پز را وقتی داغ هست زیر آب خیلی سرد می گیریم یا تو یک ظرف یخ می ریزیم و سیب زمینی ها رو تو اون ظرف می اندازیم و پوست آن را می کنیم.با این کار پوست سیب زمینی خیلی راحت کنده می شه.وقتی پوست سیب زمینی رو کندیم می گذاریم سرد بشه و بعد رنده می کنیم .بقیه مواد رو به سیب زمینی اضافه می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8196602834/IMG_0645.JPG

حالا نون های  لواش رو به شکل مستطیل برش می زنیم و به شکل مثلثی موادرو  توی نون می پیچیم (هرچی  نون های مستطیل  برای سمبوسه ها باریک تر و کوتاه تر باشه، سمبوسه های شما کوچک تر و شکیل تر می شه) سپس کف سینی فر را کمی چرب می کنیم و سمبوسه هار ا توی سینی فر می گذاریم و بعد روی سمبوسه ها رو هم کمی چرب می کنیم بهتره با روغن زیتون این کار رو انجام بدیم.فر را روی 180درجه فارنهایت می گذاریم و سمبوسه ها  را به مدت نیم ساعت در فر می گذاریم.در این مدت باید سمبوسه هار و زیر رو کنیم تا نسوزد.

http://s3.picofile.com/file/8196603018/IMG_0646.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8196602550/IMG_0649.JPG






طبقه بندی: سمبوسه و پیراشکی،

[ دوشنبه 8 تیر 1394 ] [ 05:24 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه