تبلیغات
ته دیگ طلایی - مرغ چینی

سلام

طرز تهیه های مختلفی از این نوع غذا تا حالا دیدم.نوع ساده اون به این قراره:


http://s3.picofile.com/file/8197445142/IMG_2389.JPG

مواد لازم:  

مرغ یک سینه کامل

آرد گندم- دو قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت - دو قاشق غذاخوری

آرد نخود چی- دو قاشق غذاخوری

آرد برنج- دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل- به میزان لازم

ماء الشعیر یا دلستر کلاسیک (بدون طعم باشه خلاصه)- سه چهارم لیوان دسته دار

 

طرز تهیه:

آردها+ نمک و فلفل+ ماء الشعیر یا دلستر را با هم ترکیب می کنیم (غلظت این مواد مثل ماست خیلی غلیظ یا مایع کیک می شه)

مرغ ها که به دلخواه برش زدیم،به این مایع آغشته می کنیم و داخل روغنی که کمی داغ شده سرخ می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8197445376/IMG_2372.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8197445534/IMG_2374.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8197445642/IMG_2379.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8197445726/IMG_2383.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8197445818/IMG_2390.JPG

من از این دلستر استفاده کردم

http://s3.picofile.com/file/8197445834/IMG_2387.JPG

و برای بچه ها بسیار دلچسب

http://s6.picofile.com/file/8197446084/IMG_2394.JPG





طبقه بندی: کتلت و کوکو،

[ جمعه 12 تیر 1394 ] [ 12:06 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه