تبلیغات
ته دیگ طلایی - کیک نارگیلی

سلام

من در هفته حداقل یک دونه کیک درست می کنم.این هفته کیک نارگیلی رو انتخاب کردم.خوشرنگ و خوشمزه اس


http://s3.picofile.com/file/8197141384/IMG_1287.JPG

 

مواد لازم:

تخم مرغ - ۴ عدد

آرد -٣ لیوان

روغن - سه چهارم لیوان

شکر - ٢ لیوان

شیر - ١ لیوان

پودر کاکائو - یک قاشق غذا خوری

پودر نارگیل- نصف لیوان

زعفران خشک نوک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر - یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

1.سه تا ظرف بزرگ انتخاب می کنیم

1توی یکی از اون ظرف ها، تخم مرغ ها رو با همزن حدود پنج دقیقه می زنیم تا کرم رنگ شود.

2.تو یه ظرف دیگه شیر و شکر و روغن رو با قاشق هم می زنیم تا ترکیب شوند.

3.تو ظرف سوم هم  مواد خشک (بیکینگ پودر و آرد )را می ریزیم و هم می زنیم.


http://s3.picofile.com/file/8197140584/IMG_1265.JPG

4.وقتی شیر و شکر و وروغن با هم ترکیب شدند ،کل مواد را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

http://s6.picofile.com/file/8197140750/IMG_1268.JPG

5.سپس زعفران، بیکینگ پودر و آردی که یکبار حداقل آن را الک کردیم به مواد اضافه می کنیم وبا لیسک هم می زنیم.در مرحله آخر هم پودر نارگیل اضافه کرده و  در قالب  مورد نظر می ریزیم.( اگر کیک دو رنگ می خواهید ، تو این مرحله می توانید مقداری از مواد را در ظرف دیگری بریزید و مقداری کاکائو اضافه کنید و زمانیکه مواد را در قالب ریختید، آن را روی مواد بریزید).


http://s3.picofile.com/file/8197140926/IMG_1270.JPG

و

http://s3.picofile.com/file/8197141026/IMG_1272.JPG

6.در فر داغ با درجه 160 به مدت 45 دقیقه این کیک پخته می شود.بعد از پخت گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود.

 http://s6.picofile.com/file/8197141192/IMG_1274.JPG

و برش می زنیم

http://s3.picofile.com/file/8197141300/IMG_1284.JPG

و می ریم سراغش

http://s6.picofile.com/file/8197141476/IMG_1294.JPG


نکات ایمنی:یک سری اصول برای پخت هر نوع کیکی لازمه و اون هم اینکه : فر را از قبل داغ کنید- مدت زمان پخت کیک بسته به ضخامت قالبتون می تونه متفاوت باشه.به همین دلیل بعد از چهل دقیقه وسط کیک خلال دندان فرو کنید اگر نچسبید یعنی کیک پخته- بیست دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید و روی گاز ضربه نزنید چون پف کیک می خوابد.زعفران خیلی کمی استفاده کنید چون طعم زغفران اگه در کیک قالب بشه، به نظر من خیلی کیک رو خوشمزه نمی کنه




طبقه بندی: کیک و کاپ کیک،

[ چهارشنبه 10 تیر 1394 ] [ 10:46 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه