تبلیغات
ته دیگ طلایی - دیگچه

تاریخچه اش نشون می ده یک دسر مشهدیه و  به عنوان نذری هم پخته می شه.


http://s6.picofile.com/file/8197134818/IMG_1710.JPG


مواد لازم:

شیر-چهار لیوان دسته دار

برنج- یک پیمانه پلوپز

هل-یک قاشق غذاخوری پر

گلاب- چهار قاشق غذاخوری

شکر-دو لیوان دسته دار

کره-30 گرم


طرز تهیه:

1.برنج را بدون نمک دو- سه ساعتی خیس می کنیم و با چهار لیوان آب می گذاریم بپزه تا به این شکل دربیاد.


http://s3.picofile.com/file/8197134950/IMG_1700.JPG

2.در این مرحله شیر+ شکر+ هل را اضافه می کنیم.شعله را کم کرده و می گذاریم لعاب بدهد.


http://s6.picofile.com/file/8197135634/IMG_1701.JPG

3.وقتی به این شکل درآمد،کره  و گلاب را اضافه می کنیم .


http://s6.picofile.com/file/8197135076/IMG_1702.JPG

4.و مثل برنج دم می کنیم.زمانیکه کناره های ظرفی که در آن دم کردید ته دیگ بست،گاز را خاموش کنید و بگذارید خنک شود و بگذارید تو یخچال تا کاملا سرد شود و در نهایت برش بزنید.

اینم آخرش


http://s3.picofile.com/file/8197135176/IMG_1708.JPG

نکات ایمنی:

من یک کره 15 گرمی انداختم،اما شما 30 گرم بریزید.من از شیر کم چرب استفاده کردم،اما شما پر چرب استفاده کنید.دیگچه هرچی چرب تر و شیرین تر باشه خوشمزه تر

بعضی ها توش زعفران و یا کاکائو هم می ریزن. دیگچه در واقع سه رنگ داره.سفید، زرد و قهوه ای

بعضی ها به صورت قالبی برش می زنن که معمولا تو لبنیاتی ها این طوریه.اما مدل سنتی اش  تو قابلمه دم می شه و مثل برنج کته و کاملا به هم چسبیده و سرد، داخل بشقاب سرو می شه.





طبقه بندی: دسر،

[ چهارشنبه 10 تیر 1394 ] [ 10:17 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه