تبلیغات
ته دیگ طلایی - پیراشکی میکر

سلام

 اگر حال و حوصله درست کردن خمیر پیراشکی رو ندارین و از خمیرهای بازار هم راضی نیستین،این پیراشکی رو درست کنید.هم خوشمزه اس و هم خیلی سریع آماده می شه.


http://s6.picofile.com/file/8197133034/IMG_0355.JPG

 

مواد لازم

1- برای تهیه خمیر پیراشکی :

تخم مرغ - یک عدد

ماست- نصف لیوان

آرد- یک لیوان

روغن مایع- یک چهارم لیوان

بیکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری

نمک یک قاشق چایخوری

 

2- مواد داخل پیراشکی:

گوشت چرخ شده یک لیوان

پیاز - یک عدد کوچک

جعفری تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری

سیب زمینی کوچک- یک عدد

زرشک- یک قاشق غذاخوری

رب- یک قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا- به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه- به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

1.اول مواد داخل پیراشکی رو درست می کنیم. پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم.سپس گوشت و  رب و ادویه را اضافه می کنیم.نصف لیوان آب می ریزیم تا کمی بپزد.وقتی آب آن خشک شد،سیب زمینی را که خیلی ریز خرد کرده ایم و تو یک ظرف جدا کمی سرخ کرده ایم و روغن آن را هم گرفته ایم، به موادمون اضافه می کنیم.در آخر زرشک و جعفری را می ریزیم و شعله را خاموش می کنیم.

به این ترتیب:


http://s3.picofile.com/file/8197133134/IMG_0347.JPG

2.دستگاه ساندویچ میکر را روشن می کنیم و می گذاریم داغ شود.

3.تخم مرغ و ماست و روغن را در یک ظرف می ریزیم با همزن حدود دو سه دقیقه هم می زنیم.

4.حالا مواد خشک ( بیکینگ پودر و نمک و آرد) را با هم قاطی می کنیم و با الک روی تخم مرغ و ماست و روغنی که هم زده ایم، اضافه می کنیم (در این مرحله مواد شبیه ماست غلیظ است. آنها را با قاشق مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود).

5. یک قاشق غذاخوری از خمیر را داخل شبکه های ساندویچ میکر می ریزیم و بعد از اون با قاشق مربا خوری مواد داخل پیراشکی را روی خمیر می ریزیم و بعد از آن پنیر پیتزا و دوباره با خمیر روی مواد را می پوشانیم.

http://s6.picofile.com/file/8197133418/IMG_0351.JPG

و


http://s6.picofile.com/file/8197133700/IMG_0352.JPG

6. درب ساندویچ میکر را می بندیم و منتظر می مانیم تا چراغ آن روشن شود.

7. بعد از باز کردن درب ساندویچ این صحنه روبرو می شوید.

  http://s3.picofile.com/file/8197133868/IMG_0353.JPG

نکات ایمنی:

مواد داخل پیراشکی هر چیزی می تونه باشه.می تونید سوسیس و فلفل دلمه ای اضافه کنید. می تونید پنیر پیتزا و یا سیب زمینی را حذف کنید.می تونید قارچ و یا گردو خرد شده اضافه کنید.خلاصه کاملا دلبخواهی هست.اما اصلااااا تو موادخمیر پیراشکی دست نبرید که پیراشکی تون خراب می شه اسااااسی- حدود 8 تا پیراشکی با این میزان مواد خواهید داشت- فکر نکنید که هر چی بیشتر تو ساندویچ میکر بمونه، بهتره و ترد می شه.این نوع پیراشکی برخلاف نان تست،اصلا ترد نمی شود- مواد داخل پیراشکی باید کاملا خشک و بدون روغن باشد- این پیراشکی را از دکترتکتم عزیز یاد گرفتم و البته با اندکی تغییر درست کردم.

 

 





طبقه بندی: سمبوسه و پیراشکی،

[ چهارشنبه 10 تیر 1394 ] [ 10:05 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه