تبلیغات
ته دیگ طلایی - پودینگ شکلاتی
   اصولا هرچی توش شکلات باشه به نظر من خوشمزه است.امروز این دسر رو درست کردم که به نظرم عالی شد.اگر دوست دارید شما هم تست کنید.

http://s6.picofile.com/file/8196900542/IMG_0788.JPG

.        

مواد لازم:

شیر - دو لیوان

نشاسته- دو قاشق

شکر- سه قاشق

شکلات تلخ-  سه الی چهار عدد

خامه صبحانه یا خامه قنادی- سه قاشق

ژله مورد نظر( من موز ریختم)

.


 

طرز تهیه:

1.ژله رو با یک لیوان آب داغ حل می کنیم و روی  بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه و بعد می گذاریم یک گوشه که سرد بشه


http://s3.picofile.com/file/8196899950/IMG_0780.JPG

2.نشاسته رو با  شیر سرد مخلوط می کنیم  و بعد از اینکه کاملا حل شد روی گاز می گذاریم. بعد شکر و شکلات تلخ ( من شکلات 84% پارمیدا ریختم ) را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا زمانیکه غلظتش مثل فرنی بشه. به این مرحله که رسید می گذاریم تا کمی سرد شود(طوری که دست نسوزه).

3.حالا مواد شیر و نشاسته و... را به ژله ای که اون هم سرد شده و تقریبا با شیر هم دما شده اضافه می کنیم. در نهایت خامه و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب بشن.


http://s3.picofile.com/file/8196900168/IMG_0781.JPG

4.داخل قالب مورد نظر رو آب می گردونیم و داخل فریزر می گذاریم (تقریبا حدود 10 دقیقه) و بعد مواد روتوقالب می ریزیم و می گذاریم حداقل پنج ساعت در یخچال بماند.

http://s3.picofile.com/file/8196900326/IMG_0782.JPG

.5بعد از اینکه دسر کاملا بست، چنددقیقه ای قالب رو در یک ظرف آب گرم نگه می داریم و در ظرف مورد نظر بر می گردونیم.

http://s6.picofile.com/file/8196900426/IMG_0784.JPG

نکات ایمنی: اگر خامه ای که استفاده می کنید خامه قنادی نیست یعنی همون خامه های صبحانه است، می تونید میزان شکر رو بیشتر کنید.من از خامه قنادی استفاده کردم که شیرین هست.به همین دلیل همون سه قاشق شکر به نظرم کافی بود- می تونید تکه هایی از میوه هماهنگ با ژله تون، به این دسر اضافه کنید.همون موقعی که قرار تو قالب بریزید و بگذارید تو یخچال.





طبقه بندی: پودینگ،ژله و کارامل،

[ سه شنبه 9 تیر 1394 ] [ 10:00 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه