تبلیغات
ته دیگ طلایی - نان دارچینی

سلام

یکی از نون های خوشمزه،نان دارچینیه.من خیلی خوشم اومد. دوست داشتین شما هم امتحان کنید.


http://s3.picofile.com/file/8196896976/IMG_1346.JPG

مواد لازم

1- برای خمیر:

خمیر مایه- یک قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

آرد سه لیوان دسته دار

شکر- یک چهارم لیوان دسته دار

شیر یک  لیوان دسته دار

کره-30 گرم

تخم مرغ - یک عدد

 

 

2- برای مواد میانی:

شکر-  یک چهارم لیوان دسته دار

دارچین - یک قاشق غذاخوری                    

گردو  خرد شده- پنج عدد  

             

3- برای رومال:

زرده تخم مرغ یک عدد             

زعفران- به میزان لازم 

کنجد-به میزان لازم 

 

طرز تهیه:

1.خمیر مایه+شیر و لرم+شکر را تو یک ظرف ریخته.درب آن را گذاشته و به مدت 10دقیقه در یک مکان نسبتا گرم فرار می دهیم.

2.دو تا ظرف بزرگ بر می داریم.تو یکی از ظرف آرد و نمک  را می ریزیم و یک بار الک می کنیم و در ظرف دیگر کره و تخم مرغ را با همزن مخلوط می کنیم.


http://s6.picofile.com/file/8196897268/IMG_1299.JPG

3.وقتی تخم مرغ و کره ترکیب شد، خمیر مایه را که در این مرحله عمل آمده به مواد اضافه می کنیم.


http://s3.picofile.com/file/8196897400/IMG_1300.JPG

4.وقتی تبدیل به یک مایع کرم رنگ شد، آرد را اضافه می کنیم و شرو ع می کنیم به ورز دادن آن.


http://s6.picofile.com/file/8196897818/IMG_1306.JPG

5.خمیر زمانی آماده است که دیگر به دست شما نچسبد.وقتی به این مرحله رسید در یک ظرف کمی روغن می ریزیم و خمیر را در آن قرار می دهیم.روی آن را با یک پارچه می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یک مکان گرم قرار می دهیم.


http://s3.picofile.com/file/8196897918/IMG_1308.JPG

6.بعد از یک ساعت خمیر پف می کند که با کمی ورز دادن حباب های آن از بین می رود.


http://s3.picofile.com/file/8196898018/IMG_1313.JPG

7.به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم. مواد میانی را که با هم ترکیب شده است روی آن می گذاریم ودوباره خمیر را گرد می کنیم و بعد با کف دست کمی روی آن فشارمی دهیم.


http://s6.picofile.com/file/8196898118/IMG_1311.JPG

و
http://s3.picofile.com/file/8196898184/IMG_1320.JPG

8.به هر فرمی بخواهیم خمیر ها را شکل می دهیم.من به دو شکل گل و ساده درست کردم.برای اینکه به شکل گل دربیاد، کناره های خمیر را قیچی می کنیم.(من چون تنها داشتم کارمی کردم .تو این مرحله نتوانستم عکس بندازم)


http://s6.picofile.com/file/8196898250/IMG_1325.JPG

9.روی خمیرها را با زعفران و تخم مرغ و کنجد درست می کنیم.


http://s3.picofile.com/file/8196898300/IMG_1326.JPG

10.در فر از قبل داغ با درجه 160 به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی آن طلایی شود.

11.زمان سختی و انتظار به پایان رسید.نوش جان.

http://s3.picofile.com/file/8196898434/IMG_1339.JPG

و

http://s6.picofile.com/file/8196898692/IMG_1355.JPG

 نکات ایمنی:

من زمانیکه نون می پزم ، همزمان با قرار دادن خمیرها داخل فر، همیشه یک مقدار آب داخل ظرف استیل می ریزیم و تو فر می گذارم.(اینجوری نون ها نرم باقی می مونن) - وقتی سینی را داخل فر می گذارید، خیلی مراقب باشید .چون مدت زمان پخت این نون بسیار کوتاه هست.حتی ممکنه تو پنج دقیقه هم بپزه.بنابراین بعد از پف نان مرتب چک کنید



طبقه بندی: نان،

[ سه شنبه 9 تیر 1394 ] [ 09:37 ب.ظ ] [ شمیم ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه